Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Αυτό πάει πολύ...

Δε μιλάμε, δε μιλάμε αλλά ε! Ε!


Εντάξει ήταν ένα ατυχές γεγονός. Απαράδεκτο και το στηλιτεύσαμε όλοι. Ο αστυνομικός που έσκισε το κοράνι θα έχει και κυρώσεις. Αλλά από αυτό μέχρι να τα σπάνε και να κάνουν πορεία οι λαθρομετανάστες, παράνομοι ή και μετανάστες πάει πολύ. Το κράτος έχει δείξει ότι σέβεται τις θρησκείες και μέχρι και τέμενος θα φτιάξει αλλά για καθίστε ρε παιδιά.
Ξεσηκωθήκανε και ενώ κάποιοι μετανάστες έχουν κατασφάξει τον κόσμο και έχουν λεηλατήσει τόσες και τόσες περιουσίες. Υπάρχουν ώρες που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις σε κάποιες περιοχές της πρωτεύουσας(και οχι μόνο) για να μην σε καθαρίσουν.
Όχι και αδικημένοι όμως. Πάει πολύ. Είπαμε δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλά Ε! Ε! (που λέει και το σήριαλ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ετοιμάζουν …άγρια νύχτα στην Αθήνα

Οι επόμενες ενέργειες των λαθρομεταναστών, η έρευνα της αστυνομίας για το Κοράνι και μία έκπληξη: η ταυτότητα του φιλήσυχου λαθρομετανάστη που έκανε την καταγγελία! Αυτή την στιγμή ομάδες λαθρομεταναστών μαζί με συμμορίες αναρχικών έχουν καταλάβει χώρους στην ΑΣΟΕΕ και στο Πολυτεχνείο και μπορείτε να καταλάβετε τί σημαίνει αυτό. Την ίδια στιγμή οι έρευνες τις αστυνομίας κρίνουν ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ τις φήμες για το σκίσιμο του Κορανίου που διέδωσε ο κύριος Κούλογλου και πλήθος ακόμα «προοδευτικών» δημοσιογράφων!

Όσον αφορά τον Ιρακινό υπήκοο που έκανε την καταγγελία… συνελήφθη μαζί με 2 ιερόδουλες! Ζήτω ο «αντιρατσισμός»!
http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/22/αποκλειστικεσ-πληροφοριεσ-ετοιμάζο