Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ο Τζώρτζογλου ασπάστηκε την θρησκεία των kabbalah και μαζί με τον Χαριτάτο μας δούλευαν ότι βλέπει και ....γεροντάδες στο Άγιον Όρος



Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από αυτό που έκανε σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Χαριτάτος με τον Καραμέρο.
Ο κ.Τζώρτζογλου ασπάστηκε άλλη θρησκεία αυτή των kabbalah που είναι και η Μαντόνα και οι τρεςι μαζί προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι δεν είναι θρησκεία αλλά κάτι σαν ασκήσεις ηρεμίας. Μάλιστα προσπάθησε να παραπλανήσει τον κόσμο ο γνωστός ηθοποιός λέγοντας ότι είναι ορθόδοξος χριστιανός. Ο ψεύτης! Και είπε ότι η Kabbalah έχει ακριβώς τα ίδια ...πιστεύω με την Ορθοδοξία απλά λέει και να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο από τους άλλους!!!

Τι λες ρε Τζώρτζογλου; Και σε άκουγαν όλοι (εκτός του Δ.Σούρα που την ψιλιάστηκε την δουλειά)και συμφωνούσαν. Από πότε ο Ορθόδοξος χριστιανισμός λέει να αγαπάς τον εαυτό σου;Το ακριβώς αντίθετο λέει. Να θυσιάζεσαι. Και ο Χαριτάτος έλεγε ότι ο Τζόρτζογλου πάει στον Άγιον Όρος και βλέπει γεροντάδες. Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από αυτόν που έκαναν οι δύο δημοσιογράφοι.
Πνευματικά "νεκροί" ήταν και δεν μπορούσαν να του απαντήσουν;
Πρόσχημα ήταν οι γεροντάδες και μας δουλεύανε όλοι μαζί;

Είπε μάλιστα και το εξής φοβερό ο Τζόρτζογλου: "Δεν είναι κακό να διαβάζουμε και βουδιστικά βιβλία και ζεν". Με λίγα λόγια ένας...αχταρμάς. Έβαλε όλες τις θρησκείες στο μπλέντερ και ότι βγει! Επέλεξε όποια θέλεις αλλά αυτό που έκανε σήμερα το πρωί είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Λοιπόν η kabbalah είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Και το δόγμα της είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό της ορθοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: