Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Γι'αυτό το Τουρκικό spot δεν θα διαμαρτυρηθεί κανένας; Καμία διαδήλωση δεν θα γίνει;

Κάηκε η Αθήνα επειδή κάποιος ανόητος αστυνομικός έσκισε το κοράνι(και κανείς δεν ξέρει τι πράγματι έγινε). Εδώ όμως στο ΕΠΙΣΗΜΟ διαφημιστικό spotaki τους οι Τούρκοι ποδοπατούν τον Ιησού και χορεύουν πάνω του. Τι νόημα έχει; Πείτε μας έναν λόγο. Γιατί το κάνουν; Αν βάζαμε εμείς τον Μωάμεθ θα είχε γίνει σεισμός στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο σεβασμός που ζητάνε;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατά την πίστη των Μουσουλμάνων, ο Ιησούς Χριστός υπήρξε ένας απλός κοινός προφήτης -εβραίος στην καταγωγή, που προέβλεψε τον ερχομό και την πορεία του Μωάμεθ, γι' αυτό και εκδηλώνουν "σεβασμό" στην Μύριαμ (όπως λένε την Παναγία), ως μητέρα του Χριστού!
Αναφορικά με τις διαφημηστικές εικόνες της Τουρκίας για τον τουρισμό στη χώρα τους, είναι προφανές ότι προσπαθούν να προβάλλουν, με τον δικό τους υλιστικό τρόπο σαγήνης, όλα τα μνημεία που υπάρχουν στη χώρα τους -κάπου φάνηκε στην εικόνα και η Ι. Μονή της Παναγίας Σουμελά- και που προστατεύονται πλέον ως παγκόσμια κληρονομιά, ως Τουρκικά μνημεία χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις για την σχέση τους, π.χ. των αρχαιοελληνικών & Ελληνιστικών & Χριστιανικών μνημείων, με τον πολιτισμό της Τουρκίας. Εξάλλου το 1984-85 κυκλοφορούσε στην Ευρώπη ένα βιβλίο στη Γαλλική, έκδοσης του National Geografic, με τίτλο "8000 χρόνια πολιτισμού της Τουρκίας στο Αιγαίο"!
Ποτέ δεν έμαθα καμία ενέργεια της Ελλάδας γι' αυτή την έκδοση, παρά μόνο μια συζήτηση από την εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στις Βρυξέλλες.