Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

Τον έκαψαν ζωντανό...

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο. 50χρόνος επιχειρηματίας που είχε απαχθεί βρέθηκε απανθρακωμένος, μέσα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, και αφού η οικογένεια του είχε καταβάλει τα λύτρα που ζητούσαν οι απαγωγείς.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, ιδιοκτήτη εργοστασίου με χρώματα στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, και πατέρα τριών παιδιών.
Τον 50 χρόνο απήγαγαν άγνωστοι το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Βασιλειές του Ηρακλείου, έπειτα απο τηλεφώνημα που δέχθηκε απο άγνωστο να μεταβεί στην παραπάνω περιοχή για να αναλάβει τη βαφή μιας οικοδομής.
Πράγματι, ο επιχειρηματίας πήγε στο ραντεβού και απο τότε χάνονται τα ίχνη του, ενώ η σύζυγος του και οι συγγενείς του αρχίζουν να τον αναζητούν και ειδοποιούν αργότερα την αστυνομία.
Αργότερα, οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένεια του επιχειρηματία και ζήτησαν για λύτρα -σύμφωνα με πληροφορίες- το ποσό των 300.000 ευρώ.
Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις, ενώ ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με τη σύζυγο του, ζητώντας της να μην ανακατευθεί η Αστυνομία.
Μετά ζήτησαν επιπλέον χρήματα αλλά τελικά συμφωνήθηκε να δοθεί το ποσό των 155.000 ευρώ.
Η παράδοση των λύτρων στους απαγωγείς κανονίστηκε για τις 10 το βράδυ της Τρίτης. Η σύζυγος, με τα συγγενικά της πρόσωπα, άφησε τα λύτρα σε ερημικό σημείο στις Γούβες.
Οι απαγωγείς στη συνέχεια είπαν ότι, ύστερα από δύο ώρες, θα έβρισκαν τον επιχειρηματία σε ερημικό σημείο στις Ποταμιές Ηρακλείου.
Λίγο αργότερα, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία πληροφορούνται ότι ένα τζιπ στην περιοχή Ποταμιές καίγεται.
Τότε διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν κάψει τον επιχειρηματία μέσα στο μέσα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: