Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ετοιμάζονται για..... πόλεμο στη Νίκαια



"Το «πωλητήριο» που έχει βάλει στον Ιωνικό τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Κανελλάκης είναι ενεργό και πολύ πιθανό να έχει βρει αποδέκτη... Την Τρίτη, αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Καβάλα στη Νεάπολη, ίσως ένα τεράστιο «κεφάλαιο» κλείσει για...

τη Νίκαια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νίκο Χαλκιά, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται με εταιρείες πετρελαίου σε όλη την Ελλάδα και ο οποίος ανέλαβε την ΠΑΕ Λαμία όταν αποχώρησε από τα διοικητικά της ο Αλέξης Κούγιας!
Οι δυο πλευρές έχουν ήδη κάνει τις προκαταρκτικές επαφές και μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει και συμφωνία. Αλλωστε, ο όρος που είχε θέσει στην πρόσφατη «πρόσκληση αγοράς» ο Κανελλάκης για «πώληση σε σοβαρό ενδιαφερόμενο» φαίνεται πως ισχύει για τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Θέλει να πάρει τη θέση του στην κατηγορία η Λαμία
Αν και οι δύο πλευρές προς το παρόν δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό, το deal φαίνεται πως κυμαίνεται γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος...
Ο Χαλκιάς, έχοντας και τη συναίνεση των τοπικών φορέων της πόλης, με την αγορά του Ιωνικού θέλει ουσιαστικά να πάρει τη θέση του στη Β Εθνική η Λαμία, μέσω της γνωστής μεθόδου της συγχώνευσης.
Ο Κανελλάκης μέχρι πρότινος ήταν κάθετα αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο -κυρίως για συναισθηματικούς λόγους-, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του, πικραμένος από την αδιαφορία του κόσμου, από τις συνεχείς ύβρεις προς την οικογένεια και το πρόσωπό του, αλλά και από τη γενικευμένη οικονομική κρίση.
Αρα, εάν τελικά οι διαπραγματεύσεις έχουν αίσια κατάληξη, η πώληση του Ιωνικού ίσως συνοδευτεί και με το «τέλος εποχής» και για την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες!


Αναγνώστης του troktiko

1 σχόλιο:

T-SIOL-10 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.