Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Τα νέα της Superleague


Σούπερ Λίγκα: Δυνατά παιχνίδια

Πολύ δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα φώτα δικαίως στρέφονται στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (21:15 Νova), ενώ νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη (19:00 Νova).

Ντέρμπι και στην Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Πανθρακικό (16:45 ΝΕΤ).

Τέλος η ΑΕΚ, που προέρχεται από τη βαριά ήττα κόντρα στην Έβερτον για το Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενείται στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ (16:45 Νova) και θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά και να ανανεώσει την ψυχολογία της ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται στη Λιβαδιά, όπου ο Λεβαδειακος υποδέχεται τον Εργοτελη (16:45 Νova).

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε χθες με τρεις αγώνες.

Ηρακλής-Λάρισα: Με δύο τέρματα σε διάστημα πέντε λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 της Λάρισας στο άδειο (λόγω τιμωρίας) Καυτανζόγλειο. Ο «γηραιός», που είχε και δοκάρι στο 41ο λεπτό με τον Παπαστεργιανό, σκόραρε στο 66ο και 71ο λεπτό με τους Επστάιν και Ιάκομπ. Για το θεσσαλικό συγκρότημα που ακόμη δεν έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αμπουχατζίρα (70`).

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης: Μετά την Καβάλα, και ο Αστέρας Τρίπολης «άλωσε» τη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Μάριο Γκόμες επικράτησε 3-1 εκτός έδρας του Πανιωνίου, με τον Έντερ να σκοράρει στο 39ο και 43ο λεπτό. Το σκορ για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία διατήρησε το αήττητο (2-2-0), είχε ανοίξει ο Τσέζαρεκ στο 5`, ενώ για το γκολ του Πανιωνίου σημείωσε ο Όμο στο 69`.

Καβάλα-Ατρόμητος: Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Καβάλα. Η μακεδονική ομάδα επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Ατρόμητου χάρη σε τέρματα των Ονουάτσι (45΄+1) και Σουλτανίδη (67΄). Το γκολ της αθηναϊκής ομάδας, που μετά από 4 αγωνιστικές δεν έχει "γευτεί" ακόμη την χαρά της νίκης (3 ήττες, 1 ισοπαλία), πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Φαβάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: