Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΣΦΠ: «Τέλος» ο Κετσπάγια, λύση... Μπάντοβιτς


Ο επίλογος της σύντομης θητείας του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού γράφτηκε πριν από λίγο. Ο Γεωργιανός τεχνικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», κάτι που είχε διαφανεί από τη Δευτέρα, μετά τα όσα είχε πει ο Σωκράτης Κόκκαλης στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβις θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση, που εκδόθηκε λίγο πριν τις 12:00.

Η διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου ήταν συνοπτική, αφενός λόγω του χαμηλού συμβολαίου του Κετσπάγια, αφετέρου επειδή φημολογείται ότι υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο σε ενδεχόμενη απομάκρυνσή του παίρνει ένα πολύ μικρό ποσό ως αποζημίωση. Στον πάγκο της ομάδας μέχρι νεωτέρας θα κάθεται ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη κατασκόπου στην ομάδα του Πειραιά. Η συγκεκριμένη λύση πάντως είναι προσωρινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: