Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ Ο ΕΤΟ


Οι όποιες αντιστάσεις, τις οποίες προέβαλε ο Σαμουέλ Ετό, προκειμένου να συμφωνήσει με την Ιντερ, διευκολύνοντας τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Μπαρτσελόνα, εκάμφθησαν και έτσι ο Καμερουνέζος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ιταλίας.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές διήρκεσαν αρκετές ημέρες και τελικά ο 27χρονος επιθετικός πέτυχε αυτό που ήθελε, δηλαδή την καλύτερη δυνατή οικονομική συμφωνία. Πιό συγκεκριμένα, ο Ετό θα εισπράττει ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά», δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Ιμπραϊμοβιτς -με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία στα 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως- και στην Ιντερ να εισπράξει 45 εκατομμύρια ευρώ από τους Ισπανούς για την παραχώρηση του Σουηδού άσου. Παράλληλα, η διοίκηση των πρωταθλητών Ισπανίας θα πληρώσει και τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε ο Χλεμπ, προκειμένου να παίξει για ένα χρόνο δανεικός στην Ιντερ.
Ο Ετό, που απολαμβάνει τις διακοπές του στον γαλλικό Νότο, αναμένεται σήμερα στο Μιλάνο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ιντερ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: