Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Κύπριος Κροίσος με εννιά γράμματα...



Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η είσοδος του νέου επενδυτή στην ΑΕΚ. "Μη με ρωτάς, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου πω. Αν πω το παραμικρό, θα κάνω μεγάλο κακό στην ΑΕΚ. Απλώς, να προσεύχεσαι και να παρακαλάς να μπει αυτός ο επιχειρηματίας στην ομάδα!", ήταν τα λόγια του κ. Θανόπουλου, όταν μέτοχος ζητούσε να μάθει ποιος επιτέλους είναι ο "Κροίσος". Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχειρηματίες εμφανίζονται διατεθειμένοι να συνεισφέρουν οικονομικά, όμως δεν φαίνεται να έχουν καμία σχέση με τον Κύπριο, ο οποίος δεν θέλει μόνο να βάλει 9 εκατ. ευρώ για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο των 15 εκατ. ευρώ, αλλά να αγοράσει την ΠΑΕ!

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νοτιάς δεν θέλει να αφήσει την ομάδα, την ώρα που κατασκευάζεται το νέο προπονητικό κέντρο με δικά του χρήματα και θα επιθυμούσε να τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα για να παραδώσει στον συγκεκριμένο άνθρωπο τα κλειδιά της Εταιρείας. Τις επόμενες μέρες, αναμένονται εξελίξεις.

Στην Αυστρία ο Θανόπουλος

Στην Αυστρία αναμένεται να βρεθούν την Παρασκευή ο Νίκος Θανόπουλος, μαζί με τους κ.κ. Αθηνή, Νικολάου και Δημαράκη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να έχει συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για μεταγραφικού ενδιαφέροντος θέματα, αλλά και για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΠΑΕ.

Μπάσιμο για Λεονάρντο

Σε ό,τι αφορά τον Λεονάρντο, η ΑΕΚ προτίθεται να προτείνει έναν καλύτερο διακανονισμό (δύο δόσεις των 400.000 ευρώ), ενώ χωρίς οικονομική ενίσχυση δεν μπορεί αν προχωρήσει ούτε η μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου.

Πρόταση από Κολωνία ο Γιούρκας

Ενοχλημένοι από τη στάση του Γιούρκα Σεϊταρίδη είναι στην ΑΕΚ και πλέον εξετάζονται οι εναλλακτικές λύσεις. Όπως αναφέρει σήμερα η «SportDay», ο 28χρονος αμυντικός έχει δεχθεί πρόταση από την Κολωνία. Η γερμανική προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον παίκτη, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. Οι Γερμανοί ζήτησαν από τον Σεϊταρίδη να απαντήσει άμεσα, αλλά εκείνος τους είπε ότι θέλει να τους απαντήσει στο τέλος της εβδομάδας.

«Δεν ξέρω για ΑΕΚ»

Άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού της Γκρέμιο, Σόουζα, δήλωσε ο Αντρέ Κρίγκερ, μιλώντας στη «SportDay». «Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σόουζα, τουλάχιστον μαζί μας δεν έχει επικοινωνήσει κανένας, είτε από την ομάδα είτε μέσω διαμεσολαβητή», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του βραζιλιάνικου συλλόγου και πρόσθεσε: «Δεν είναι υπό παραχώρηση, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση, θα την εξετάσουμε».


*Το βράδυ της Τετάρτης, αναπτύχθηκε φημολογία που ήθελε την ΑΕΚ να έχει καταθέσει πρόταση στον Τούρκο επιτελικό μέσο Μπαστούρκ. Ο 31 ετών παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Στουτγκάρδη και φέρεται να έχει δεχθεί «κρούση» από την «Ένωση».

http://postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: