Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Ο νέος νόμος Μπερλουσκόνι εναντίον της λαθρομετανάστευσης και η υποκριτική "ευαισθησία" των "ελληνικών" ΜΜΕ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΙΤΑΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ-ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΙΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΩΡΥΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ" ΜΕΤΡΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!

Από:greekalert.com

K αταρχήν,ας δούμε τι προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε χθες στο ιταλικό Κοινοβούλιο:

Ο νόμος έχει δύο βασικούς στόχους:Ο ένας είναι να αυξηθούν οι απελάσεις των λαθρομεταναστών. Αυξάνοντας τον χρόνο κράτησης των λαθρομεταναστών στα ειδικά κέντρα «ελέγχου και απέλασης» από δύο σε έξι μήνες, η ιταλική κυβέρνηση επιδιώκει να έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες απέλασης προτού εγκαταλείψουν οι λαθρομετανάστες τα κέντρα κράτησης. Επίσης, όποιος συλλαμβάνεται να βρίσκεται παράνομα στη χώρα αντιμετωπίζει πρόστιμο από 5.000 ως 10.000 ευρώ. Η αρχική πρόθεση του Ιταλού πρωθυπουργού να φυλακίζει όσους δεν έχουν χαρτιά δεν υλοποιήθηκε λόγω της υπερφόρτωσης των ιταλικών σωφρονιστικών καταστημάτων.Επίσης,ορίζει ότι οποιοσδήποτε δημόσιος υπάλληλος έρχεται σε επαφή με μετανάστες που δεν έχουν χαρτιά οφείλει να τους καταγγέλλει.

Ανάμεσα στις διατάξεις που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τη περίοδο συζήτησης του νομοσχεδίου είναι η ποινή φυλάκισης για όσους φιλοξενούν παράνομους μετανάστες.

Προβλέπονται ακόμη άοπλες πολιτοφυλακές για ενίσχυση της ασφάλειας στις πόλεις.

Ας δούμε τώρα και τον...προοδευτικό σχολιασμό της "δεξιάς" Καθημερινής (εδώ γελάνε) και του γνωστού και μη εξαιρεταίου ΔΟΛ:

Παιδιά των οποίων η γέννηση δεν θα δηλωθεί ποτέ, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που θα υποχρεώνονται να καταγγείλουν τους ενοικιαστές τους, ομάδες «αγανακτισμένων πολιτών» που θα περιπολούν στους δρόμους.

Ο νόμος δημιουργεί επίσης «ομάδες πολιτών» οι οποίες θα περιπολούν στους δρόμους με στόχο να ενημερώνουν τις αρχές για ενδεχόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων. Μετά τη διαπίστωση ότι το νέο ακροδεξιό «κόμμα της εθνοφρουράς» σκόπευε να στελεχώσει τις ομάδες με μέλη που φορούν σύμβολα παρεμφερή με τα ναζιστικά, ο νόμος απαγόρευσε τις στολές και τα περιβραχιόνια στα μέλη των περιπόλων. Οι ομάδες θα είναι άοπλες και υποτίθεται ότι δεν θα κάνουν χρήση σωματικής βίας.

Η αντιπολίτευση, ανθρωπιστικές οργανώσεις, αλλά και το Βατικανό -που μιλά για «μαύρη ημέρα»- επέκριναν σε έντονο ύφος το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο της ιταλικής κυβέρνησης για την ασφάλεια, το οποίο περιλαμβάνει αυστηρές διατάξεις και πρόστιμα για τη μετανάστευση.

Καταρχήν,όσοι μιλάνε για "σφοδρές αντιδράσεις",ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!Έπειτα,είναι σαφής η ειρωνία περι΄"αγανακτισμένων πολιτών",ενώ οι ισχυρισμοί ότι "χρησιμοποιήθηκαν φασιστικά σύμβολα" είναι τουλάχιστον γελοία,αφού ένα από αυτά ήταν η γνωστή λύκαινα,σύμβολο του Δήμου της Ρώμης και της Ρώμης γενικότερα,από τα αρχαία χρόνια (δείτε την εικόνα αριστερά)!


Αλλά τέλος πάντων,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΘΟΛΟΥΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ;ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΘΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ;

Τι από τα παραπάνω είναι...περίεργο,για μια ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ;ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ...ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ...ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ-ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ-ΧΩΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ:ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ.

Εμείς,ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ:ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ,ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

Κώστα, παραδειγματήσου!!!

πηγή:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: