Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

«Σιγά μην καταδικάσουν οι τρομοκράτες της ενημέρωσης τους συναδέλφους τους»

Αναμενόμενο ήταν... τι περιμένατε; Να καταδικάσουν οι τρομοκράτες της ενημέρωσης τους «συναδέλφους τους»; Αν είναι δυνατόν! Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι για ότι γίνεται φταίει ο Καραμανλής και η ΝΔ; Δυστυχώς... προκειμένου να πέσει ο Καραμανλής, θα καούν δάση, θα ιδρυθούν νέα κόμματα ενώ άλλα θα σπρωχθούν, θα κατασυκοφαντηθούν άνθρωποι και το χειρότερο... θα εκτελεστούν άνθρωποι... έτσι απλά... «για να μάθουν οι κωλοέλληνες»... «να βάλουν μυαλό και να μην ψηφίζουν μαλακ... του στυλ Καραμανλή»... Τελικά τα οράματα του Χρυσοχοΐδη για αναβίωση της τρομοκρατίας (olympia.gr και olympia.gr) γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα...

Από parapolitika.gr:


«Τελικά, εκτός από πολιτικούς, δικηγόρους, γιατρούς και ταξιτζήδες, έχουμε και τους δημοσιογράφους που μας αξίζουν, ως λαός. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία αστυνομικού από τρομοκράτες, δημοσιογράφοι και παντός είδους σχολιαστές, τον μόνο που βρήκαν να καταδικάσουν απερίφραστα, ήταν ο ιατροδικαστής, ο οποίος κόλλησε στην κίνηση, και άργησε χαρακτηριστικά να προσέλθει στον τόπο του εγκλήματος.

Για το έγκλημα αυτό καθ' αυτό... κουβέντα. Τσιμουδιά. Οι συνήθεις καταδίκες της πράξης, αλλά... μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα, η επιχειρηματολογία εξαντλήθηκε στην αργοπορία του ιατροδικαστή, και στο γεγονός ότι το πτώμα του αστυνομικού παρέμεινε στο αυτοκίνητο όπου τον εκτέλεσαν οι άνανδροι τρομοκράτες.

Και μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Τσοβόλας, με την ιδιότητα του δικηγόρου, να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για προβοκάτσια.

Δηλαδή, το κράτος εκτέλεσε τον αστυνομικό, για να επηρεάσει την ετυμηγορία της δίκης του «ΕΛΑ». Και να μην αθωωθούν τα... αθώα πλάσματα που για δεκαετίες ανταγωνίζονταν τους Ξηρούς και τον Κουφοντίνα. Λίγη ντροπή, κύριοι, δεν βλάπτει.»

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ «ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ...»
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Μ****ΕΣ...

1 σχόλιο:

H.D. είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΒΑΘΕΙΑ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.