Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

«Το Κράτος κυρά μου αν κληθεί να το κυβερνήσει... θα το κυβερνήσει από τις παραλίες με το laptop;»

Ενώ ο Πρωθυπουργός συνεχίζει τις καθημερινές επισκέψεις σε διάφορες υπηρεσίες (ΙΚΑ, ΚΕΠ, Υπουργεία κ.λπ) και στη Βουλή συζητούνται καθημερινά νομοσχέδια... ο Γιωργάκης είναι πάλι εξαφανισμένος για πάνω από μια εβδομάδα...

Καθόλου έκπληξη δεν πρέπει να μας προκαλεί η εξαφάνιση μιας και ο Γιωργάκης συνηθίζει να εξαφανίζεται το καλοκαίρι. Ειδικά φέτος που έχει βάλει στόχο, όταν επιστρέψει τέλη Αυγούστου στην Αθήνα, ο κόσμος να νομίζει ότι βλέπει μπροστά του τον Ομπάμα... σιγά μην το είδατε το Γιωργάκη

Θαυμάστε μια προσπάθεια της γνωστής αντικειμενικής αφισοκολλήτριας του ΠΑΣΟΚ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να εξισώσει τον Γιωργάκη με τον Καραμανλή:

Ελευθεροτυπία 7.08.2005:

«Ο αρχηγός απουσιάζει, παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας

Της ΚΑΤΙΑΣ ΜΑΚΡΗ

Η εξουσία φορά γραβάτα και κοστούμι επί 11 μήνες το χρόνο. Τον δωδέδατο, όμως, κάθε Αύγουστο δηλαδή, αλλάζει στιλ, ρυθμό -ίσως και περιεχόμενο. Γιατί πώς να πείσει ο Κ. Καραμανλής ότι δεν απολαμβάνει ώρες χαλάρωσης στον ήλιο όταν τον προδίδει το ηλιοκαμένο χρώμα του; (Σύμφωνα με την αφισοκολλήτρια όποιος έχει ηλιοκαμμένο πρόσωπο το έχει επειδή απολαμβάνει ώρες χαλάρωσης στον ήλιο... οι φαντάροι ας πούμε έχουν ηλιοκαμένο πρόσωπο και χέρια γιατί απολαμβάνουν τον ήλιο...)

* Κι απ' την άλλη, πώς ο Γ. Παπανδρέου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, όταν απ' τις 20 Ιουλίου η Αθήνα αποτελεί μόνο ενδιάμεσο σταθμό για τον επόμενο προορισμό του; (ΣΣ. Σε άλλο άρθρο την ίδια μέρα η ίδια αφισοκολλήτρια λέει ότι ο Γιωργάκης απουσιάζει από τις 10 Ιουλίου... ενώ εδώ μας λέει ότι απουσιάζει από τις 20 Ιουλίου...)

* Δύσκολο καλοκαίρι και για τους δύο: Ο μεν πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η κυβέρνηση εργάζεται αδιάκοπα, αναγκάζεται να γεύεται λάθρα τη δροσερή θάλασσα, τα απογεύματα στη Ραφήνα, ο δε Γιώργος να «απολογείται» ότι εργάζεται σκληρά μέσω υπολογιστή κι ότι ασκεί «εξ αποστάσεως αντιπολίτευση» στη Ν.Δ.

* Οχι ότι αμφότεροι ξέχασαν, αίφνης, τα καθήκοντά τους: Ο πρωθυπουργός κάθε πρωί βρίσκεται στο μέγαρο Μαξίμου προετοιμάζοντας κυρίως μια σειρά από κρίσιμα ταξίδια στο εξωτερικό απ' τον Σεπτέμβρη, και μετά, βέβαια, την παρουσία του στη ΔΕΘ, την οποία αντιμετωπίζει ως κρίσιμο τεστ για την πορεία της κυβέρνησής του.

* Απ' την άλλη, κι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφιερώνει πολύ απ' το χρόνο του στις διακοπές για να επικοινωνεί με τα στελέχη και να μελετά τα σχεδόν 30 σημειώματα που έχωσε στη βαλίτσα του πριν φύγει για τη Σίφνο. (Σε άλλο άρθρο της την ίδια μέρα, η αφισοκολλήτρια, μας λέει ότι ο Γιωργάκης κολυμπούσε μέχρις εξαντλήσεως... Συμπέρασμα: Αφού ο Γιωργάκης κολυμπούσε μέχρις εξαντλήσεως... για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει διάβαζε και καμιά μαλακ... στα σημείωματα που του είχαν δώσει τα στελέχη του...) »

Καλό ε;;;
Ο Καραμανλής κάθε μέρα στο Μαξίμου, συναντήσεις με Ρουσόπουλο, στελέχη και Υπουργούς...
και ο Γιωργάκης από το ένα νησί στο άλλο... δουλεύει όμως με το laptop...


Η πλάκα είναι ότι σε άλλο άρθρο της την ίδια μέρα, η αφισοκολλήτρια, περιγράφει το πλήρες καθημερινό πρόγραμμα του Καραμανλή και του Παπανδρέου... ο μεν έχει συναντήσεις με Ρουσόπουλο, Υπουργούς και στελέχη στο Μαξίμου μέχρι το μεσημέρι, ενώ πολλά απογεύματα έχει ραντεβού που δεν δημοσιοποιούνται και ανειλημμένες υποχρεώσεις όπως λέει η ίδια... και ο άλλος κάνει μπάνια, βολτίτσες, αναβάσεις και έχει συναντήσεις με αστακούς και φαγγριά...

αλλά έχει πάντα το laptop μαζί του...
οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με την αφισοκολλήτρια


Το Κράτος κυρά μου αν κληθεί να το κυβερνήσει...
θα το κυβερνήσει από τις παραλίες με το laptop;

Δεν υπάρχουν σχόλια: