Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Στο ...φουλ οι "ερυθρόλευκες" μηχανές για Γκονζάλες


Ες αύριον τα σπουδαία στο σίριαλ της απόκτησης του Μαρκ Γκονζάλες από τον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός αριστερός εξτρέμ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Πειραιωτών και αποτελεί την πρώτη κίνηση των διοικούντων, ύστερα από το 2-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι 'ερυθρόλευκοι' εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν μέχρι 4-4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή παίκτη και να αναγκάσουν τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας να πουν το 'ναι'.
Ο 25χρονος παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουίγκαν, της Φενερμπαχτσέ, της Γουέστ Χαμ και μιας ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όμως, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα 'latercera.com', ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με τον Γκονζάλες.

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέτοχος της διοίκησης του Ολυμπιακού. Ο γνωστός εφοπλιστής έχει συνεχείς επαφές με τον Σωκράτη Κόκκαλη και φαίνεται πως αρχικά θα μπει με ένα ποσό της τάξεως των 15-20 εκατομμυρίων ευρώ στην ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται μέχρι τον Δεκέμβριο ο κ. Μαρινάκης να καλύψει όλη την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (με 42 εκατομμύρια ευρώ, το 37%).

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του επαναληπτικού προκριματικού αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο 'Καραϊσκάκη' την προσεχή Τετάρτη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου, από τη Δευτέρα 03.08.2009 και ώρα 10:00.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια.
Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK τη Δευτέρα 03/08 και την Τρίτη 04/08 στο τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του γηπέδου, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τετάρτη 05/08 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.
Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €»

Δεν υπάρχουν σχόλια: