Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2009

Μουσουλμάνοι έκαψαν χριστιανούς για το Κοράνι!!!

2 Αυγούστου 2009

Εξοργισμένοι μουσουλμάνοι σε ένα χωριό του δυτικού Πακιστάν, σκότωσαν το Σάββατο (01/08) 6 χριστιανούς και τραυμάτισαν ακόμα 12, ενώ πυρπόλησαν 40 σπίτια και μία εκκλησία, επειδή, όπως υποστηρίζουν, τα θύματα βεβήλωσαν το Κοράνι.

«Έξι χριστιανοί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 12 τραυματίστηκαν σε αυτό το λυπηρό περιστατικό», δήλωσε ο υπουργός Μειονοτήτων, Σαχμπάζ Μπατί, ο οποίος προσέθεσε πως τα θύματα δέχτηκαν επίθεση «από μία ομάδα ατόμων» στο χωριό Γκότζρα, περίπου 160 χλμ δυτικά της Λαχόρης.

«Οι νεκροί είναι όλοι τους χριστιανοί. Μου είπαν ότι κάηκαν ζωντανοί», ανέφερε ο υπουργός.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Ινκισάρ Χαν, στις αρχές Ιουλίου σημειώθηκε στο χωριό μια αντιπαράθεση μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων με αφορμή το Κοράνι, όμως το πρόβλημα αργότερα λύθηκε.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όμως και πάλι σήμερα, με την επίθεση εναντίον της χριστιανικής κοινότητας και το κάψιμο των κτηρίων, γεγονός που θεωρείται βέβαιο ότι είναι η συνέχεια αυτής της διένεξης.

Θα κάνετε κάποια διαμαρτυρία για αυτό προοδευτικάντηδες;;; Ή η ευαισθησία σας εξαντλείται μόνο όταν σας συμφέρει για να συκοφαντήσετε τους χριστιανούς ;;;

Πηγή: http://andronianoi.ucoz.com/news/2009-08-02-2082

Το δικό μας σχόλιο: Εμείς θα απευθύνουμε ένα άλλο παρεμφερές ερώτημα στους πάσης φύσεως Νεογενίτσαρους θολοκουρτουριάρηδες ψευτοπροοδευτικούς. Θα τολμούσαν να πουν και να γράψουν όσα λένε και δημοσιεύουν εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας σε μια ισλαμική χώρα εναντίον του Μουσουλμανισμού; Ασφαλώς και όχι! Πρώτον, γιατί είναι κιοτήδες και εκμεταλλεύονται την ανοχή που έχει αυτή η χώρα ακριβώς εξαιτίας της χριστιανικής της ταυτότητας και ιδιοσυγκρασίας. Δεύτερον, γιατί είναι δαιμονισμένοι, και ο διάβολος δεν τα βάζει με το διάβολο! Τον Σατανά ενοχλεί και καίει μόνο η Χριστιανική Αλήθεια που σώζει και αγιάζει και όχι οι σατανικές θρησκείες και αιρέσεις που οδηγούν σούμπιτους στο αιώνιο πυρ τους τυφλωμένους και αθέους οπαδούς τους!

Η Εκκλησία ευφραίνεται όταν ανανεώνει το πλούσιο και ιερό μαρτυρικό Της αίμα.

Ο Διάβολος στυγνάζει και φρυάττει μαζί με τους θολοκουρτουριάρηδες Νεογενίτσαρους. Ε, ρε και όταν θα μπούμε όλοι στην στρούγκα, τι έχουν να δουν τα ματάκια μας…

http://defrejus.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: