Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ H ΑΕΚ


Με δυο ομάδες θα εκπροσωπηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14.00. Εκτός από τον Παναθηναϊκό που συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στην κληρωτίδα θα μπει και η ΑΕΚ. Αντίθετα σκόνταψε στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ

Το πάθημα του περσινού αποκλεισμού από υποδεέστερη ομάδα (σ.σ. Ομόνοια) έγινε μάθημα στην ΑΕΚ. Η Ένωση νίκησε 3-0 τη Βασλούι, στη ρεβάνς της ήττας με 2-1 στη Ρουμανία, και πήρε το "εισιτήριο" για την κλήρωση. Δύο γκολ για τους "κιτρινόμαυρους" πέτυχε ο Σκόκο (74΄ και 79΄), ενώ είχε ανοίξει το σκορ ο Μαντούκα στο 59΄.

Ο ΠΑΟΚ

Αντίθετα, εκτός ομίλων έμεινε ο ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" του Βορρά αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Ολλανδία με τη Χέρενφεν, ωστόσο, μετά το 1-1 μέσα στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη, στην κλήρωση που θα γίνει στο Μονακό θα βρίσκεται η ομάδα του Τροντ Σόλιντ.

Στον 8ο όμιλο ο Ολυμπιακός

Στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, μετά την κλήρωση που έγινε στο Μονακό. Αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι η Αρσεναλ και οι πρωταθλητές Ολλανδίας, Αλκμααρ, και Βελγίου, Σταντάρ Λιέγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: