Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για το σοβαρό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι




Την απογοήτευσή του για το σοβαρό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δήμος Πολύκαρπος. Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ζήτησε μάλιστα συγνώμη από τον Μιχάλη Σηφάκη. Ο οπαδός που χτύπησε τον τερματοφύλακα του Αρη συνελήφθη τελικώς από τις Αστυνομικές δυνάμεις και όπως διαπιστώθηκε είχε την κόρη του μαζί του στο γήπεδο. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε ένταση σχετικά με την καταλληλότητα των συνθηκών για την διεξαγωγή του αγώνα.

«Είναι τραγικό γεγονός και το ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν σημαίνει τίποτα. Το βέβαιο είναι ότι οι υπόλοιποι που μπήκαν στο γήπεδο, ήθελαν να τον τραβήξουν. Είναι αυτό που λέμε ότι πρέπει να τοποθετηθούν κάγκελα στο γήπεδο. Ότι κι αν κάνεις. Αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε έτοιμοι για δεχθούμε ένα γήπεδο χωρίς κάγκελα. Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό.

» Ως μέλος της διοίκησης του Ηρακλή και ως φίλαθλος θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον τερματοφύλακα του Αρη και πάνω από όλα στον άνθρωπο Μιχάλη Σηφάκη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε» είπε και ρωτήθηκε για την τιμωρία που θα επιβληθεί στην ΠΑΕ Ηρακλής.

«Το ότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, δεν αναιρεί τίποτα και ουσιαστικά θα υπομείνουμε την τιμωρία. Ο δικαστής δεν θα κοιτάξει αν ήταν επτά χιλιάδες φίλαθλοι στο γήπεδο και πως μπήκε ένας. Θα κοιτάξει ότι συνέβη ένα σοβαρό περιστατικό, θα υποστούμε τις συνέπειες, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μπουν κάγκελα» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: