Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Τα φλας των paparazzi της Jennifer Lopez επιστρατεύονται για να θολώσουν την κατοχή


Το ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ στα εγκαίνια ξενοδοχείου στην κατεχόμενη Κερύνεια, συμμετέχει στη προσπάθεια ακτιβιστών σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό για ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης, όσο και του μουσικόφιλου κοινού, για την πραγματική φύση της κατοχής που η τραγουδίστρια, εν αγνοία της ίσως, θα κληθεί να νομιμοποιήσει και να θολώσει με τα εκθαμβωτικά φλας των παπαράτσι.

Με τον μανδύα μιας ανάλαφρης «γκλαμουριάς», οι Τούρκοι κατακτητές που λυμαίνονται παρανόμως τις ελληνοκυπριακές περιουσίες και την...
κατεχόμενη γη στον βορρά, θα επιχειρήσουν να σκεπάσουν τα εγκλήματα του τουρκικού στρατού, την συνεχιζόμενη προσφυγιά, την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων και την συνεχιζόμενη πολιτική αφελληνισμού, πολιτιστικής και βιολογικής εκκαθάρισης και εθνοκτονίας.


Το Κίνημά μας, με επιστολή του, ενημερώνει τον βρετανικό Τύπο και την βρετανική κοινή γνώμη, ένα κοινό που γνωρίζει πολύ καλά την καλλιτεχνική αλλά και φιλανθρωπική δουλειά της Τζένιφερ Λόπεζ, για τον πραγματικό προπαγανδιστικό σκοπό που οι Τούρκοι κατακτητές θέλουν να εκμεταλλευτούν την τραγουδίστρια και ενημερώνει, τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της, πως μια τέτοια ενέργεια θα αμαυρώσει ανεξίτηλα το φιλανθρωπικό της έργο. Η κ. Λόπεζ είχε στο παρελθόν βραβευθεί από την Διεθνή Αμνηστία, για την βοήθειά της προς τις βιασμένες γυναίκες του Μεξικού. Είναι τεράστια αντίφαση σήμερα, να κλείνει τα μάτια μπροστά στους 800 και πλέον βιασμούς που προκάλεσε ο τουρκικός στρατός, στις εκτελέσεις αθώων, στην συνεχιζόμενη προσφυγοποίηση, την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την αποστέρηση της πατρώας γης τόσων ανθρώπων, την ώρα μάλιστα που διεθνείς οργανισμοί έχουν καταδικάσει επανειλημμένως την Τουρκία, γι’ αυτά της τα μισάνθρωπα εγκλήματα.


Καλούμε όλους τους συμφοιτητές μας να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα ηλεκτρονικής και κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν (chain e-mails, Facebook, Twitter κλπ) και να ενημερώσουν τους Κύπριους και τους ξένους συμφοιτητές τους, καθώς και ξένες ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά, γι’ αυτή την ενέργεια της Τζένιφερ Λόπεζ, ούτως ώστε υπό το πρίσμα της αμαύρωσης του ονόματος της, η τραγουδίστρια να αντιληφθεί εγκαίρως πως είναι αντίφαση να αγωνίζεσαι για γυναίκες που έχουν βιαστεί και την ίδια στιγμή να συμμετέχεις στην ωραιοποίηση της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής κατοχής της Κύπρου και του βιασμού του λαού της.


Γραφείο Τύπου
ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου
press@metopo.org.uk
www.metopo.org.uk

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/07/paparazzi-jennifer-lopez.html#ixzz0shmeeG3W

Δεν υπάρχουν σχόλια: