Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ουρουγουάη - Γερμανία




Γνωστό το ποιά ομάδα στηρίζουμε...




Ο μικρός τελικός
   Ουρουγουάη και Γερμανία θα αναμετρηθούν σήμερα (21:30), στο «Νέλσον Μαντέλα» του Πορτ Ελίζαμπεθ, στο μικρό τελικό του Μουντιάλ, αναζητώντας τη νίκη γοήτρου και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο τουρνουά.

    Στην Ουρουγουάη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Οσκαρ Ταμπάρες, θα έχει στη διάθεσή του τους Σουάρες, Φουτσίλε και Λουγκάνο που απουσίασαν από τον ημιτελικό με την Ολλανδία και θα τους χρησιμοποιήσει όλους βασικούς, επαναφέροντας το αγαπημένο του σύστημα 4-3-1-2. Μοναδική απουσία ο τραυματίας μέσος Λοντέιρο.

    Από την άλλη πλευρά, πλήρης θα παραταχθεί και η Γερμανία, αφού ο Τόμας Μίλερ εξέτισε την ποινή του στον ημιτελικό με την Ισπανία και επιστρέφει στη βασική εντεκάδα των «πάντσερ». Η συνολική παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Γερμανίας, η οποία σε οκτώ παιχνίδια με την «τσελέστε» έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

    Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μεξικανός Μπενίτο Αρτσούντια. Οι πιθανές συνθέσεις:

    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Μ. Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Φουτσίλε, Πέρες, Αρέβαλο, Α. Περέιρα, Φορλάν, Καβάνι, Σουάρες.

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιακίμ Λεβ): Νόιερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Φρίντριχ, Γιάνσεν, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Μίλερ, Ποντόλσκι, Κλόζε.


Πάμε ρε Ουρουγουάη... να δούμε και την αντίδραση της Αγγέλας;)

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: