Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ:ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΝΙΚΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ!

ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Λαος,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ...

(κάντε κλικ επάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση)
Έχουμε ξαναγράψει για τις προσπάθειες του κ. Καρατζαφέρη να μας πείσει ότι το μικρό κόμμα που χρηματοδοτήθηκε από την Ζήμενς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Σίκατσεκ, το 2000 δεν ήταν το …δικό του (Τίνος ήταν το «μικρό κόμμα»; Του Γιώργου ή του Στέφανου;). Γράψαμε επίσης ότι όλες οι αγωνιώδεις προσπάθειές του τελευταία αποσκοπούν στον να απομακρυνθούν οι φακοί της έρευνας από την Αγία Οικογένεια.
Κοιτάξτε τώρα να δείτε πως τα φέρνουν η άτιμη η ζωή και η ατζέντα του Χριστοφοράκου. Ποιος από το πρώην στενό περιβάλλον του Μητσοτάκη και σήμερα του στενού περιβάλλοντος Καρατζαφέρη συναντούσε εκείνη την εποχή τον κ. Χριστοφοράκο, πάντα σύμφωνα με την ατζέντα του; Η κ. Νίκη Τζαβέλλα για την οποία όπως λέγεται υπάρχουν δεκάδες καταγραφές στην ατζέντα
Τι ήταν εκείνη την εποχή η κ. Τζαβέλλα; Κορυφαία σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Σωκράτη Κόκκαλη και αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη! Διατηρούσε επίσης πολύ στενές σχέσεις με τον Τύπο της ΝΔ και ιδιαίτερα τον Ελεύθερο Τύπο που πολύ εξόργιζε τότε τον Καραμανλή.
Προηγουμένως η κυρία Τζαβέλα υπήρξε διοικητής του ΟΑΕΔ την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη 1990-1993, επίσης διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού Οικονομικών κυρίου Μάνου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Θυμάστε και τι γράφαμε για το βαθύ …μητσοτακικό κράτος (Νίκη Τζαβέλλα, Στέφανος Μάνος κλπ) (http://www.antinews.gr/?p=6526) ;
Τίνος είναι λοιπόν το «μικρό κόμμα»; Του Γιώργου ή του Στέφανου;
Ποιόν άλλον βλέπουμε στην ατζέντα Χριστοφοράκου;
Κάποιον κ. Φλέσσα που πρέπει να είναι ο εικονιζόμενος μαζί με τον κ. Χριστοφοράκο και τον κ. Κούβελο, προσωπικός διαφημιστής της κ. Μπακογιάννη
Και κάποιον κ. Δούκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Antinews ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ:ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ (ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ) ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ Λαος! 


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/06/blog-post_2340.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: