Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ


ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ http://www.opengov.gr/ypes/


Κάντε κάτι για τους Έλληνες επι τέλους. Δεν είμαι ρατσίστρια αλλά δεν αποτελεί και κύριο πρόβλημα μου ο νόμος για τους αλλοδαπούς. Ζω σε επαρχία (Ήπειρο) και αυτό που βιώνω καθημερινά είναι η αύξηση της εγκληματικότητος και η αλλαγή του τρόπου ζωής μας απο αλλόδαπούς παράνομους και νόμιμους. Κάθε νόμιμος Αλβανός με άδεια παραμονής για εξαρτημένη εργασία, μεταφέρει (οικογενεική συνένωση) γυναίκα και τρία -τέσσερα παιδιά, τους ασφαλίζει όλους στο Ι.Κ.Α. και εγκαθίστανται στην Ελλάδα.
–Γνωρίζεται πως γίνεται η ανανέωση των καρτών παραμονής?
Γνωρίζεται ότι η πλειψηφία δουλεύει και στο τέλος της διετίας εμφανίζει το πολύ 100 ημερομίσθια, άδεια αναρρωτική απο το ΙΚΑ και εκμεταλεύεται όλο το επίδομα του Ταμείου Ανεργίας-ενώ κάνουν παράλληλα Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν υποχρεούνται σε υποβολή Φορολογικής Δήλωσης?
–Γνωρίζεται ότι υπάρχουν Έλληνες που δουλεύουν χρόνια και δεν έκαναν κατάχρηση των αναρρωτικών αδειών του ΙΚΑ?
–Γνωρίζεται ότι οι χρηματικές καταθέσεις των Αλβανών γίνονται σε μεγάλο ποσοστό σε Τράπεζες της Αλβανίας?
–Πήγατε ποτέ σε επαρχικό Νοσοκομείο να μην βρίσκεται άδειο κρεββάτι γιατί τα κατέλαβαν όλα οι Αλβανοί?
–Γνωρίζεται ότι στην περιοχή της Ηπείρου εγείρεται θέμα εδαφικό (Τσαμουρια)?
–Γνωρίζεται ότι η παραοικονομία ανθεί? (Κινέζικα καταστήματα εμφανίζουν ετήασιο Κύκλο Εργασιών 3.000€) και οι έμποροι της επαρχίας στενάζουν?
–Αναρωτιέστε γιατί το ΙΚΑ αντιμετωπίζει Οικονομικά προβλήματα και πιθανόν εμείς που πληρώνουμε 300 ημερομίσθια επι 27 χρόνια να μην πάρουμε ποτέ σύνταξη? –Εξακολουθείται να επιμένετε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και πρέπει όλοι εμείς οι Έλληνες να βοηθήσουμε?

Αν δεν δημιουργήσετε αξιόπιστους ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε οι αλλοδαποί να ζούνε στην Ελλάδα κάτω απο προυποθέσεις τουλάχιστον ίδιες με τους Έλληνες πολίτες και όχι με ευνοικότερες. Αν δεν μας πείσετε ότι δεν σας ενδιαφέρει μόνο η αρπαγή πρόσκαιρων ψήφων. ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για όλους εμάς που ζούμε την σκληρή καθημερινότητα και δεν μένουμε στα Βόρεια Προάστια, με προσωπικούς φρουρούς.

ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

Etherovamon

Ανώνυμος είπε...

Είναι τυχαίο που βαράνε όλοι την Ελλαδίτσα των 11000000 ανθρώπων την ίδια χρονική στιγμή; Θα χάσουμε πολλά περισσότερα από έναν επικείμενο πολιτισμικό η θρησκευτικό μαρασμό . Θα χάσουμε την ταυτότητα που έχουμε σαν έθνος , την ιστορία μας , τις παραδόσεις μας , την κληρονομιά μας . Ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι της ξενοφοβίας . Απλά δεν φτάνει η χώρα για όλους αυτούς . Δεν χωράει και δεν μπορεί να θρέψει άλλους . Κουβαληθήκανε με το άλλοθι των Ολυμπιακών χιλιάδες και τώρα κάθονται και οι νόμιμοι.Το μεγαλύτερο ψέμα της δεκαετίας του 1990 ήταν οι Ολυμπιακοί ( ξεβράκωτοι στα αμπέλια ) , η μεγαλύτερη κλεψιά των ελληνικών νοικοκυριών ( αναδιανομή πλούτου )το χρηματηστήριο το 1999 , η μεγαλύτερη απαγοήτευση η κυβέρνηση της ΝΔ το 2007. Η σημερινή κυβέρνηση αυτοαναιρείται συνεχώς , αυτοδιαψεύδεται και κανείς επειδή είναι μαζί της τα συνδικάτα δεν κάνει κάτι.
Δεν δέχομαι να είμαι συνυπεύθυνος για τα χάλια που φέρατε την χώρα . Όλα τα χρόνια έκανα ότι μου ζητήσατε. Φτανει πια .
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΝΗΣΗ
Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΣΣΩΜΟΣ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ(ΑΝΕΡΓΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ,ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ) κλπ.ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΝΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΦΩΝΑΞΤΕ,ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ,ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΟΡΓΗ ΣΑΣ , ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ -ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ- ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΕΡΑΙΟ,ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!! ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!