Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Αλλοδαπός που πουλούσε CD ξυλοφόρτωσε αστυνομικό

Μιχαλάκη! Να συλληφθεί άμεσα ο Αστυνομικός που έπεσε με το πρόσωπό του πάνω στις γροθιές του αλλοδαπού λαθρέμπορου και πιθανότατα λαθρομετανάστη!!!

«Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στην περιοχή του Χιλιομοδίου Κορινθίας ένας αστυνομικός από αλλοδαπό που πουλούσε παράνομα CD. Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Κορίνθου πήρε εξιτήριο για το σπίτι του.

Ολα άρχισαν όταν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν με περιπολικό στο Χιλιομόδι, ξεκίνησαν ελέγχους, ύστερα από σχετική καταγγελία της ΑΕΠΙ (Ανώνυμος Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας) ότι στην περιοχή γίνεται διακίνηση και πώληση παράνομων CD από έγχρωμους αλλοδαπούς. Κατά την περιπολία των αστυνομικών πράγματι εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί που κατείχαν παράνομα CD προς πώληση και οι άντρες της αστυνομίας προσπάθησαν να τους συλλάβουν. Ο ένας εξ αυτών βλέποντας τους αστυνομικούς το έβαλε στα πόδια και διέφυγε της σύλληψης. Τον δεύτερο κατάφεραν να τον συλλάβουν, αλλά φάνηκε κάπως θερμόαιμος… Στην προσπάθειά του να ξεφύγει επιτέθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπάει με γροθιές και κλοτσιές τραυματίζοντας έναν εκ των δύο, ευτυχώς ελαφρά. Αμέσως παρενέβη ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη.

Ο νεαρός αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής και πρόκληση σωματικών βλαβών σε όργανο της τάξης. Από την Ασφάλεια συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου αλλοδαπού, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει.»

ΠΗΓΗ: ESPRESSO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: