Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...


Το καπέλο αποτελεί μέρος της "γκαρνταρόμπας" των μελών της Σκοπιανής στρατιωτικής μονάδας που συμμετέχει στην ειρηνευτική δύναμη στο Αφγανιστάν..Την φωτογραφία έστειλε στο πολύ καλό http://taxalia.blogspot.com/Έλληνας στρατιώτης της αντίστοιχης Ελληνική αποστολής ο οποίος φρόντισε να προμηθευτεί το νέο "φετίχ" των θερμοκέφαλων ηλιθίων του γειτονικού κρατιδίου.
Άραγε θα δούμε κάποια ανακοίνωση απο τους εγχώριους επαγγελματίες αντιρατσιστές που να καταδικάζει την επεκτατική -και όχι "αλυτρωτική" όπως λανθασμένα αναφέρεται- προπαγάνδα των Σκοπίων?
Σχόλιο αναγνώστη: Πόσο μυαλό δηλαδή θέλει για να καταλάβει κάποιος, πως η Αλβανία με τους UCK, UCC και τα Σκόπια για οποιαδήποτε σοβαρή αφρικανική χώρα θα ήταν ζήτημα μερικών μηνών να αντιμετωπιστούν με το αποτελεσματικότερο μέσο άσκησης εξωτερικής πολιτικής που είναι: 1. το παγωμα των επενδύσεων, 2. η παροχή κινήτρων για τον επαναπατρισμό των ελληνικών κεφαλαίων και 3. η θέσπιση ελέγχων για τον εκπατρισμό των δις ευρώ που στέλνουν οι Aλβανοί, Σκοπιανοί στην γείτονα που όμως κερδίζουν και συνήθως αφορολόγητα στην Ελλάδα;;;
Εμείς σαν Ελλάδα τι μέσο άσκησης εξωτερικής πολιτικής ασκούμε;Πίσω απ΄αυτό το καπελάκι κρύβονται πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: