Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Πυροβολισμοί έξω από το ΑΤ Αγίας Παρασκευής-4 τραυματίες

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ύστερα από πυροβολισμούς έξω από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής στη λεωφόρο Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα και τρεις άντρες αστυνομικοί. Οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι έχοντας δεχτεί σφαίρες στον θώρακα και στην κοιλιά. Οι υπόλοιποι 2 είναι ελαφρά τραυματισμένοι. Παράλληλα, την ώρα του συμβάντος ένας πολίτης που περνούσε από το σημείο λιποθύμησε από το σοκ και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στον Ερυθρό Σταυρό.

Δύο από τους αστυνομικούς μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και οι άλλοι δύο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για τρεις αγνώστους οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή και «γάζωσαν» με αυτόματο όπλο το ΑΤ Αγίας Παρασκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τέσσερις αστυνομικοί.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ανώτατοι αξιωματικοί και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οι οποίοι ερευνούν το σημείο της επίθεσης και τους κάλυκες από το αυτόματο για να διαπιστωθεί εάν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί το όπλο σε τρομοκρατική επίθεση.
Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν έχουν γίνει δύο πανομοιότυπες επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα, η μία από τον "Επαναστατικό Αγώνα" στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας και η άλλη από τη "Σέχτα Επαναστατών" στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: