Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Βασίλη Τοροσίδη (43' και 55') ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έκανε το 2 στα 2 στα ντέρμπι του τριημέρου.


2ο λεπτό: Πρώτο δυνατό, μακρινό, σουτ του Σκόκο, δεν ανησυχεί ο Νικοπολίδης. Η μπάλα άουτ.
7ο λεπτό: Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Κεφαλιά του Μπλάνκο, ο Νικοπολίδης με δυσκολία και διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.
27ο λεπτό: Σουτ του Τοροσίδη, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Ντουντού, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε ψηλά άουτ.
32ο λεπτό: Δοκάρι για την ΑΕΚ! Σέντρα σουτ του Μπλάνκο από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νικοπολίδη.
39ο λεπτό: Καθαρό χέρι του Μέλμπεργκ στην περιοχή μετά από κόρνερ, ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα.
40ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Πρώτη κεφαλιά του Καφέ μετά από κόρνερ, ο Νέμεθ παίρνει τη δεύτερη εξ επαφής και στέλνει την μπάλα άουτ.
43ο λεπτό: Γκολ για τον Ολυμπιακό! Μετά από σέντρα του Λεονάρντο, ο Τοροσίδης παίρνει την κεφαλιά ανάμεσα από τρεις αμυντικούς της ΑΕΚ και ανοίγει το σκορ.
52ο λεπτό: Σέντρα του Ζαϊρί από τα δεξιά, ο Ντιόγκο έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σάχα.
55ο λεπτό: Γκολ για τον Ολυμπιακό! Θαυμάσια ατομική ενέργεια από τον Τοροσίδη και "λόμπα" για το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού!
62ο λεπτό: Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Νικοπολίδης βγήκε στα όρια της περιοχής του, έχασε την μπάλα από τον Αραούχο που έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Ζεβλάκοφ απομάρυνε με το κεφάλι προ του Μπλάνκο.
65ο λεπτό: Γκολ για την ΑΕΚ! Ο Μαντούκα έκανε την συρτή μπαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του επερχόμενου Νέμεθ που με ωραία πλασέ μείωσε σε 2-1.
67ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ζαϊρί απέναντι από τον Σάχα, το πλασέ που επιχειρεί είναι κακό και δεν απειλεί.
72ο λεπτό: Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Φάουλ του Ντουντού από τα δεξιά, ο Ζεβλάκοφ παίρνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!
92ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό σε πλασέ του Ντουντού από καλή θέση. Ο Σάχα διώχνει με τα πόδια.
92ο λεπτό: Σουτ του Μαντούκα, ο Νικοπολίδης διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.
Διαιτητής: Γ.Δαλούκας
Βοηθοί: Χ.Ακρίβος, Λ.Βασιλειάδης

Συνθέσεις

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Γκαρθία Χουανφράν, Κάρλος Αραούχο, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Παντέλης Καφές (82' Μιχάλης Παυλής), Ρότζερ Γκερέιρο , Γρηγόρης Μάκος (61' Γκουστάβο Μαντούκα), Σάνελ Γιάχιτς, Ιγκνάσιο Σκόκο, Ισμαέλ Μπλάνκο, Κρίστιαν Νέμεθ (79' Περέιρα Λεονάρντο)

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ζέσους Λεονάρντο, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Βασίλης Τοροσίδης (82' Γιώργος Γκαλίτσιος), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο , Κριστιάν Λεντέσμα, Σεαρένσε Ντουντού, Ζαουάντ Ζαϊρί (70' Ακης Στολτίδης), Λουίς Ντιόγκο (88' Κώστας Μήτρογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: