Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

albania_lΤεταμένη είναι η κατάσταση τις τελευταίες ώρες στη Χιμάρα, της Αλβανίας, μετά το θάνατο 35χρονου Έλληνα, που πήρε μέρος σε συμπλοκή με τρεις Αλβανούς.
Οι Αλβανοί, που ήταν κάτοικοι Αυλώνας, ζήτησαν από το νεαρό να σταματήσει να μιλάει ελληνικά! Ακολούθησε λογομαχία, ενώ στη συνέχεια σημειώθηκε, μεταξύ τους, συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να προσπαθήσει να κρυφτεί.
Με βάση τα όσα ανέφερε η Αστυνομία, οι Αλβανοί, τον κυνήγησαν και τον σκότωσαν.
Οι αρχές, ωστόσο, κάνουν λόγο για ατύχημα και όχι για δολοφονία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε αυτάρκη χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!