Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Η Τουρκία επέβαλε τη θέλησή της – Αγωγός Πύργου(Μπουργκάς) –Αλεξανδρουπόλεως ΤΕΛΟΣ!

Για μια ακόμη φορά τα σχέδια Τούρκων και αμερικανοσιωνιστών εις βάρος των Εθνικών συμφερόντων του Ελληνισμού πέρασαν! Όπως ανακοινώθηκε: «Ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, πηγαίνει… στα αζήτητα: Οι Ρώσοι αποφάσισαν να τον ενσωματώσουν σε άλλο αγωγό που θα κατασκευάσουν από κοινού με την Τουρκία, κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι ο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη… μας τελείωσε.» Οι Ρώσοι παίζουν ανοιχτά στη περιοχή μας το χαρτί «Τουρκία» και γι’ αυτή τους την επιλογή σίγουρα ευθύνονται και οι ηγεσίες της χώρας μας και ιδιαίτερα η τελευταία του Τζώρτζ… Η Χρυσή Αυγή είχε ένθερμα υποστηρίξει την κατασκευή του αγωγού Πύργου (Μπούργκας)-Αλεξανδρουπόλεως. Θεωρούσε και έτσι ήταν ότι γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ο αγωγός αυτός εξασφάλιζε την χώρα μας από την δεδομένη και δημόσια εκφρασμένη τουρκική επιθετικότητα στην Θράκη.
Ακόμη όμως και όταν κάποιοι θριαμβολογούσαν είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για τα εμπόδια, τα οποία θα ετίθεντο στην πορεία του έργου. Είναι γνωστό ότι δημόσια τόσο το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, όσο και η Τουρκία είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους. Μάλιστα, έφθασαν στο σημείο να αναφέρουν οι αμερικάνοι σε δημοσίευμα ινστιτούτου στρατηγικών μελετών ότι σε περίπτωση που θα επιχειρηθεί να κατασκευαστεί ο αγωγός μπορεί να έχουμε και ελληνοτουρκικό πόλεμο!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΙΔΙΟ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: